Meguiar’s Drag Festival på Mantorp Park nästa för Bryntesson Motorsport

Det är snart två veckor sedan EM-tävlingen på Tierp Arena avgjordes och med ett färskt nordiskt Top Methanol-rekord på 5,23 sekunder och EM-seger i bagaget ser Bryntesson Motorsport fram emot Meguiar’s Drag Festival på Mantorp Park den 25-28 juli.

– Vi hoppas kunna bjuda publiken på en lika bra show som på Tierp Arena med vår Bilsport-dragster, säger Tony. För oss innebär Meguiar’s Drag Festival en möjlighet att hämta in nya erfarenheter som är viktiga för kommande tävlingar i EM-serien och vi kommer inte att lägga några fingrar emellan – vi laddar för fullt!

Spänd förväntan inför nästa repa!

Och det kan behövas för Jonny Lagg står uppställd med sin NGK-dragster i banan bredvid. De efterhängsna kopplingsproblemen som har plågat Jonny och hans team sedan säsongsstarten löstes under EM-tävlingen på Tierp Arena. Jonny kunde avsluta tävlingen med två fina repor på 5,31 och 5,36.

När skruvarna väl satt där de skulle visade Jonny Lagg att han är att räkna med.

– Det räckte inte hela vägen för oss men vi är oerhört glada över att ha hittat felet och vi gläds också åt Tonys rekordrepa, säger Jonny. Vi ska försöka ge Tony och hans gäng en riktigt bra fajt på Mantorp Park.

Det var just på Meguiar’s Drag Festival i fjol som Jonny Laggs NGK-dragster gick upp i rök när motorn exploderade i depåtältet. För alla fans som hjälpte till med insamlingen, Powered by Fans, för att få Jonny på banan igen finns det möjlighet att hälsa på i depån.

– Vi önskar alla våra fans välkomna, säger Jonny. Stödet har varit fantastiskt och utan alla som hjälpte till hade vi inte kunnat komma till start.

Meguiar’s Drag Festival bjuder på en spännande dragracingupplevelse kryddad med bilutställningar, camping och kvällsunderhållning. Mer info och möjlighet att köpa biljetter hittar du på: https://www.mantorppark.com/drag-festival/