SACS syr ihop säsongen åt Bryntesson Motorsport

Brodyr är kanske inte det första man tänker på när dragracing kommer på tal men det fyller en inte helt oviktig funktion i ett dragracingteam. SACS Brodyr och Syateljé, baserade i Jönköping, hjälper Bryntesson Motorsport med allt från att brodera teamkläder till att sy skydd för motorn på den femtusen hästar starka motorn som sitter i Top Methanol-dragstern.

För att hålla rätt temperatur på bränslet använder Bryntesson Motorsport ett kyltäcke som SACS har tillverkat.

– Det är jättekul att vi har med ett litet lokalt Jönköpings-företag som partner i vår satsning, säger Tony Bryntesson. SACS har hjälpt oss med att brodera alla våra teamkläder med loggor från våra övriga partners och de ser också till att vi kan skydda motorn från skräp med deras specialsydda skydd.

Luftintaget måste skyddas – skräp i motorn är ingen höjdare – SACS löste problemet.

SACS Brodyr och Syateljé drivs av Stefan och Anna-Carin Sjöström och när de inte hjälper Bryntesson Motorsport fixar de brodyr till presentreklam, hästtäcken, jackor, kepsar, väskor och mycket annat.

Det finns även ett skydd för hela motorn. Här rullar teamet ut dragstern för start.

– Jag kan verkligen rekommendera SACS, säger Tony. Stefan och Anna-Carin levererar alltid i tid och med hög kvalitet. 

Stefan och Anna-Carin i syverkstan hemma i Huskvarna. Här kan det mesta broderas, kepsar, teamkläder, hästschabrak och det mesta i tygväg som behövs till ett dragracingteam.

SACS Brodyr & Syateljé är baserat i Huskvarna. Om du har tummen mitt i handen när det gäller att sy och brodera, kontakta gärna Stefan och Anna-Carin via mail: sacssyatelje@gmail.com