Mätta munnar hos Bryntesson Motorsport med Stensåkra

Den står alltid där i depåtältet. Korvlådan, full med Stensåkras varmkorvar med korvbröd, senap och ketchup intill. Vi talar förstås om Bryntesson Motorsport. Att genomföra en tävling utan varmkorv är närmast en otänkbart.  Teamets Top Methanol-dragster kräver att teampersonalen är på topp – det finns inte utrymme för misstag på grund av att energin tryter. När det är som stressigast hinns det inte alltid med lunch och då fyller en välsmakande varmkorv behovet för en hungrig mekaniker.

Birgitta Stark, Key Account Manager på Stensåkra, hjälper till med att langa korv till teamets gäster. Lasse Theander gör tummen upp för handräckningen.

– Varmkorven fyller faktiskt en viktig funktion i teamet men visst händer det att det slinker ned en och annan Stensåkrakorv i magen bara för att det är gott, skrattar Tony Bryntesson.

Det är aldrig fel att kunna bjuda på en varmkorv när ens partners dyker upp i depån. Här är det Stig Sjöberg, en av grundarna till Förlaget Albinsson & Sjöberg, som låter sig väl smaka av Stensåkras goda korv.

Stensåkra är ett småländskt charkuteri baserat i Vetlanda. Det är bara äkta råvaror som gäller, svenskt kött och äkta fjälster. För Bryntesson Motorsport, som också är hemmahörande i Småland, Jönköping närmre bestämt, ligger Stensåkra teamet varmt om hjärtat.

“Hörde jag korv?” Hungrige mekanikern Christer Runald kastar lystna blickar mot korvlådan.

– Vi är ju något av lokalpatrioter och jobbar mycket med partners i närområdet, säger Tony. Därför är det roligt att kunna jobba med Stensåkra som håller till inte så långt ifrån oss. De håller väldigt hög kvalitet på sina produkter och det märks på smaken.

Mer information om Stensåkra och alla deras goda korvar hittar du på https://www.stensakra.se/