Sohlbergs ger Bryntesson Motorsport rätt vridmoment!

Dragracing kräver noggrannhet och kvalitet för att det ska bli resultat. Med en motor på 5000 hästkrafter bakom ryggen gäller det att alla bultar och förband är dragna med rätt moment. Därför har Bryntesson Motorsport valt Sohlbergs som leverantör av bland annat verktyg till teamet.

Dragstern är ihopskruvad med verktyg från Sohlbergs, redo för en ny repa.

– Sohlbergs levererar inte bara kvalitetsverktyg till vårt team, de erbjuder också service, som exempelvis kalibrering av momentnycklar, säger Tony Bryntesson. Dragracing handlar om precision och noggrannhet. Med undantag för en del verktyg som är specialgjorda för vår dragster tar vi alla våra verktyg från Sohlbergs.

Spärrskaft och momentnyckel in action!

När det gäller teampersonalen så har Sohlbergs även kompletta uppsättningar med yrkeskläder från flera varumärken att välja från. Bryntesson Motorsport har valt suveräna yrkeskläder från L.brador, allt från regnställ och byxor till svala och varma jackor.

– Teammedlemmarna måste ju se presentabla ut, skrattar Tony. Skämt åsido, det är viktigt att vi har praktiska och stryktåliga kläder som också låter oss exponera våra partners och sponsorer på ett bra sätt.

L..Brador tillverkar yrkeskläder till Bryntesson Motorsport!

Sohlbergs är mer än bara ett försäljningsställe. De erbjuder hög kompetens och service till sina kunder.

– För oss är det viktigt att vi har rätt verktyg för varje uppgift, fortsätter Tony. Behöver vi fråga vet vi att Sohlbergs alltid kan svara. De är väldigt lösningsorienterade och försöker alltid lösa kundens problem.

Peter Strandberg, VD för Sohlbergs i Jönköping, har precis sålt en hylsmejsel till en glad kund – Tony Bryntesson!

Sohlbergsgruppen driver idag fyra butiker i Småland, i Jönköping, Ljungby, Växjö (Stål & Verktyg) och Markaryd (Markaryds Järn) och är därmed en av Smålands ledande leverantörer inom industri- och byggsektorn. Men Sohlbergs ingår också i Bygg- & Industrigross AB (BIG-gruppen) som verkar för att bli Sveriges ledande fackkedja inom bygg- och industriförnödenheter.

– Det är kul att vi kan ha ett samarbete med en regional aktör och kan vi hjälpa Sohlbergs att synas på en större karta är vi bara glada om vi kan hjälpa till.