Succé för Lagg Powered by Fans

Det är bara en månad sedan Jonny Laggs motor flög i luften i depån på Mantorp Park. Veckan därpå startades insamlingen Lagg Powered by Fans för att hjälpa Jonny och hans team upp på banan igen med en ny Top Methanol-dragster och gensvaret har varit enormt.

– Det är helt otroligt, säger Jonny. Det är flera hundra som har bidragit och vi är helt förstummade över all den hjälp vi har fått av våra fans. Jag är otroligt tacksam.

Insamlingen har gjort att Jonny har kunnat beställa delar till den nya dragstern.

– Det är ett antal grejer som det är sjukt långa leveranstider på, säger Jonny. Det är ett nytt block, vev, insug, injektor och lite annat och det är insamlingen som har gjort det möjligt för oss att få hem allt i tid för nästa säsong.

Just nu är Jonny på plats i Tyskland för att finnas till hands och stötta övriga svenskarna i A-Fuel Team Sweden i depån, däribland Bryntesson Motorsport.

– När vi har hunnit ifatt med allt efter säsongen ska vi gå igenom insamlingen och redovisa resultatet. Det blir många som ska ha sina namn med på dragstern till nästa år, säger Jonny.

Det återstår mycket jobb för att få ihop allt till nästa säsong och för den som vill få med sitt namn på Jonnys bil går det fortfarande att bidra (valfritt belopp men 200 kr ger ett namn på bilen) genom att swisha till 070-975 10 12.